Aanmelden

Somberheid, spanning of angst? Heeft u iets naars meegemaakt en lukt het niet om de (vervelende) gedachten aan deze gebeurtenis kwijt te raken? Ondervindt u problemen in uw leven, doordat u niet kan stoppen met alcohol drinken of een ander verslavend middel? Of speelt er iets anders in uw leven waar u graag ondersteuning bij wilt, dan kunt u zich aanmelden via onderstaand formulier of bellen naar 06-44 14 74 12.

Om in aanmerking te komen voor verzekerde zorg heeft u een verwijsbrief van uw huisarts voor de Generalistische Basis GGZ nodig. Geadviseerd wordt om van tevoren na te gaan hoe u verzekerd bent voor psychische zorg. Zodra uw persoonlijke aanmelding en de verwijsbrief van uw huisarts beiden ontvangen zijn, hoort u binnen 7 werkdagen of u op de wachtlijst geplaatst wordt.

Psychologen Praktijk Balans werkt met ongecontracteerde zorg. Voor meer informatie over ongecontracteerde zorg kijkt u op www.contractvrijepsycholoog.nl. Hier vindt u meer informatie over de eventuele kosten en vergoedingen.

De laatste tijd is de wachttijd sterk gestegen en ligt de wachttijd boven de 16 weken. Het advies is dan ook om na te gaan of er elders eerder plek is.