Copyright © 2021 Psychologen Praktijk Balans

Over Psychologen Praktijk Balans

Soms raak je in je leven uit balans. Er is iets vervelends gebeurd of je krijgt meer op je bord aan verantwoordelijkheden, spanningen of bepaalde uitdagingen dan je eigenlijk aan kan. Het kan een eenmalige gebeurtenis zijn, maar het kan ook een opeenstapeling van verschillende gebeurtenissen zijn. De emmer is over gelopen en je krijgt last van psychische klachten.

 

Mijn naam is Femke Overeem en ik ben BIG-geregistreerd GZ psycholoog, EMDR therapeut en schematherapeut. Ik ben ruim 10 jaar werkzaam als GZ-psycholoog en heb bij diverse GGZ-instellingen gewerkt, waar ik ervaring heb opgedaan in het behandelen van zowel milde als complexe problematiek.

 

Binnen de behandeling zullen we samen gaan kijken hoe we uw klacht kunnen verminderen dan wel laten verdwijnen. Dit is vaak een proces van hard werken, pijn en verdriet aangaan en aardig voor jezelf mogen zijn. In dat proces sta ik naast u. Ik zal dit doen op een eerlijke, open en transparante wijze. We zullen samen zoeken naar antwoorden als u vragen heeft. We zullen angsten en weerstanden bespreken, en boosheid mag u uiten. We zullen spreken over welke richting u op wilt in uw leven en welke keuzes u daarin wil en kan maken.

KvK-nummer: 54500222

BIG registratie: 49910448225

AGB code: 94061266

AGB code vestiging: 94063082